Äventyr på Kullaberg

Vi är tacksamma för närheten till ett av Skånes mest besökta naturreservat Kullaberg och allt vad det har att erbjuda. Närheten till vattnet och de branta klipporna öppnar möjligheten för en mängd olika aktiviteter. Vi vill därför ge våra äventyrslystna gäster möjligheten att utforska berget, dess varierande natur och grottor.

Exempel på hur en dag kan se ut. På morgonen hämtar er guide upp er i sin Landrover och han tar er ut till Kullens spets och välkända Kullens fyr. Här ute är naturen magisk och havet likt ett skådespel. Dagens första aktivitet bjuder på nerfirning (rapellering) nedför två väggar om 13 respektive 25 meter. Äventyret fortsätter med guidad grottvandring och besök av Kullabergs mest kända grottor. Därefter är det dags att avnjuta matsäcken ni fått med er på morgonkvisten.

Med nytankad energi är ni manade inför dagens sista aktivitet. På mountainbikes tar ni er tillbaka till hotellet med vägen över Kullen och dess unika natur. Väl tillbaka hos oss på Strand pustar ni ut, smälter dagens intryck över en 3-rättersmiddag i omhändertagande miljö.

Framför era önskemål så skräddarsyr vi ett ”Kullen Adventure” paket som passar dig och dina vänner/familj.