Bröllop i sagolika Arild

Vi är lyckligt lottade som har Arilds kapell beläget precis nedanför vårt hotell. Kapellet har kommit att bli välkänt som det enda bevarade medeltida fiskekapellet i Skåne, och är idag en eftertraktad vigselplats.

Även Brunnby kyrka och dess vackra kalkmålningar från 1400-talet är populärt och ett utsökt alternativ.

För de par som vill ha något utöver det vanliga bistår Arild och dess natur med unika platser som skapar minnen för livet.

Strand Hotell är ett utmärkt alternativ för er som planerar bröllop och söker vacker lokal i romantisk miljö. På Strand Hotell arrangerar vi bröllopsfester för såväl det mindre som större sällskapet.

På vår ena glasveranda tar vi emot sällskap bestående av ett maxantal på 18 personer. Denna veranda är i anslutning till vår salong vilken ni också kan ha till ert förfogande i samband med fördrink, kaffe och avec. I denna del sitter ni också avskilt från övriga gäster om så önskemål finns. Förutsättningen för att ha en av våra verandor exklusivt för bröllopsmiddag eller fest är ett minimumantal på 12 personer samt fördrink med tilltugg, minimum 3-rättersmeny och vinpaket. 

I vår vackra matsal dukar vi upp för sällskap bestående av max 64 personer. Även här finns en anslutande veranda med vacker utsikt över både havet och byn.
Vid fester av detta omfång abonnerar beställaren hela restaurangen och hotellet.

Vänligen maila oss och berätta om era bröllopstankar så skickar vi information om vårt Bröllopspaket.