MÖTEN

Konferens Arild

Strand Hotell är ett utomordentligt konferensalternativ för den mindre gruppen som eftersöker inspirerande miljö och lokaler som skiljer sig från det ordinära.

Till oss kommer grupper som uppskattar vår omsorgsfulla matlagning och vänliga omhändertagande. Närheten till Kullaberg, havet och Nabbens naturreservat är utmärkta komplement till en rogivande konferensvistelse hos oss.

Här är aktivitetsutbudet brett med allt från bergsklättring till ridning och inte minst vinprovning med lokala producenter. Framför era önskemål så skräddarsyr vi ett konferenspaket som passar er.

På vår västra veranda med utsikt över Skälderviken släpps tanken fri och bidrar till kreativitet. I denna lokal finns utrymme för max 9 personer.

Vår matsal är passande för större konferensgrupper med dess rymd och glimtarna av havet är uppskattat. I matsalen kan vi duka för upp till max 15 konfererande.

I konferenslokalen finns tillgång till white board, blädderblock samt projektor med tillhörande filmduk. Även vatten, block och pennor ingår i lokalhyran.