Förrätter

Lättstuvade Kantareller
på toast med lufttorkad skinka från Fors Säteri
190,-

Kräftsoppa
profiteroles med kräm på Västerbottenost, fänkål och dill
195,-

Paté de Campagne
picklad rödlök, husets cornichoner och grov senap med rostat bröd
185,-


Varmrätter

Torskrygg
krokett på brandade med färska bönor och syrlig örtkräm
395,-

Lokalt Kött
brynta ricottagnocchi med bakad rotselleri, sockermajs och salviasky samt grillat smör
395,-

Efterrätter

Tarte Tatin
med vaniljkräm
165,-

Choklad brûlée på ”Kullaberg 75%”
blåbär och spröd mandel
165,-

Ostar med kvittenmarmelad
165,-

Chokladtryfflar på Höganäschoklad
60,-

Råvarorna i à la carten är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Uppmärksamma personalen på eventuella allergier och ert förhållningssätt till mat under graviditeten.