À la Carte
Förrätter
Lagrad matjesfilé
rågbröd, potatis, Strands pancetta, gräddfil och hackade lökar med persilja och lite brynt smör
155,-
Skagen
räkor, majonnäs, dill, pepparrot, rostat rågbröd och löjrom
165,-
Julsillar med tillbehör
185,-
Varmrätter
Fisk
potatis- & grönkålsfritt med blomkålskräm samt forellrom
325,-
Lutfisk
ärtor, béchamelsås, skirat smör och senap
295,-
Lokalt kött
“Bourguignon” och potatispuré med Alpost
335,-
Efterrätter
Chokladmousse
brownie, hjortron med rostade nötter och mynta
145,-
Mandelmussla med grädde och sylt
65,-
Ostar
Comté extra (ko), Petit Agour, (får), Chèvre Affiné (get)
165,-
Tryfflar
Manjari och Guanaja
45,-
Råvarorna i denna à la carte är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier.