Förrätter
Lättstuvade Kantareller
på toast med lufttorkad skinka från Fors Säteri
190,-
Kräftsoppa
profiteroles med kräm på Västerbottenost, fänkål och dill
195,-
Paté de Campagne
picklad rödlök, husets cornichoner och grov senap med rostat bröd
185,-
Varmrätter
Torskrygg
krokett på brandade med färska bönor och syrlig örtkräm
395,-
Lokalt Kött
brynta ricottagnocchi med bakad rotselleri, sockermajs och salviasky samt grillat smör
395,-
Efterrätter
Tarte Tatin
med vaniljkräm
165,-
Choklad brûlée på ”Kullaberg 75%”
blåbär och spröd mandel
165,-
Ostar med kvittenmarmelad
165,-
Chokladtryfflar på Höganäschoklad
60,-
Råvarorna i à la carten är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta.
Uppmärksamma personalen på eventuella allergier och ert förhållningssätt till mat under graviditeten.