Förrätter
Risotto med Pilgrimsmussla
spröd grönkål, rostade hasselnötter med brynt smör och lite bottarga
195,-
Gratinerad Kantarelltoast
lufttorkad skinka från Fors Säteri med svartkålssallad
185,-
Varmrätter
Hälleflundra
gryta på kronärtskocka, tomater och rosenkål samt forellrom
390,-
Lokalt Kött
brynta vilda svampar, sockermajs och rösti med picklat senapsfrö samt dragonsmör
370,-
Efterrätter
Tarte Tatin
med vaniljsås
165,-
Strands Ostkaka
björnbär och vispad grädde
165,-
Skånsk Grottost
145,-
Chokladtryfflar på 60% Brunnby
80,-
Råvarorna i à la carten är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta. Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier eller ert förhållningssätt till mat under graviditeten.