Förrätter
Paté de Campagne
cornichons, syltad rödlök och rostat rågbröd
165,-
Nässelsoppa
med pocherat ägg och forellrom
175,-
Lättrökt Duva från Krapperup
med endivesallad, lite Österlenädel och rostade hasselnötter
175,-
Varmrätter
Fisk
barigoule på rotfrukter med potatis, grönt och aioli
370,-
Lokalt Kött
polenta med brynt svamp från Hällestad, skånsk grottost och pressgurka
370,-
Efterrätter
Mandelkaka
med karamelliserad blodapelsin, crème fraiche och rostad vallmo
165,-
Millefeuille
med pocherade päron, vaniljgrädde och chokladsås
165,-
Svenska Gårdsostar
170,-
Chokladtryfflar
60,-
Råvarorna i à la carten är närproducerade, till stor del ekologiska och i annat fall ursprungsmärkta. Vänligen uppmärksamma personalen om eventuella allergier eller ert förhållningssätt till mat under graviditeten.