Festmenyer
Vår och Sommar (minimum 12 pers)
Förrätter
“Skagen”
handskalade räkor i majonnäs, dill, citron och löjrom med husets smörstekta rågbröd
Kallrökt Öring
bakat sprättägg, rotsellerifritt, krasse och brynt smörvinägrett
Kalvcarpaccio
sallad på finstrimlad svartkål och fänkål vänd i citronvinägrett, rostad mandel och mynta samt riven skånsk Alpost
Varmrätter
Grillad Skånsk Ryggbiff
svartpepparglaserade små morötter med potatis-& prästostcrème, persilja och bakad schalottenlök samt rödvinssky
Skånsk Tupp
salviabrynta gulbetor och kantareller, råraka med brynt vispat senaps-& vinägersmör samt salviabuljong
Torskrygg
grön sparris, spenat och halstrad havskräftstjärt, spröd Västerbottenost och nypotatis i dill-/beurre blanc
Stekt Regnbåge
vit sparris, forellrom och hollandaisesås samt dragon och nypotatis
Efterrätter
“Cheesecake” med jordgubbar och rabarber samt rostad vit choklad
Karamellbrülée
med röda bär och sorbet
Ostar med tillbehör