Festmenyer

Vår och Sommar (minimum 12 pers)

Förrätter

”Skagen”
handskalade räkor i majonnäs, dill, citron och löjrom med husets smörstekta rågbröd

Kallrökt Öring
bakat sprättägg, rotsellerifritt, krasse och brynt smörvinägrett

Kalvcarpaccio
sallad på finstrimlad svartkål och fänkål vänd i citronvinägrett, rostad mandel och mynta samt riven skånsk Alpost

Varmrätter

Grillad Skånsk Ryggbiff
svartpepparglaserade små morötter med potatis-& prästostcrème, persilja och bakad schalottenlök samt rödvinssky

Skånsk Tupp
salviabrynta gulbetor och kantareller, råraka med brynt vispat senaps-& vinägersmör samt salviabuljong

Torskrygg
grön sparris, spenat och halstrad havskräftstjärt, spröd Västerbottenost och nypotatis i dill-/beurre blanc

Stekt Regnbåge
vit sparris, forellrom och hollandaisesås samt dragon och nypotatis

Efterrätter

”Cheesecake” med jordgubbar och rabarber samt rostad vit choklad

Karamellbrülée
med röda bär och sorbet

Ostar med tillbehör

*Observera att detta är ett menyförslag. Har ni andra önskemål så tar vi gärna fram förslag.