Festmenyer
Vår och Sommar (minimum 12 pers)
Förrätter
“Skagen”
handskalade räkor i majonnäs, dill, citron och löjrom med husets smörstekta rågbröd
185,-
Kallrökt Öring
bakat sprättägg, rotsellerifritt, krasse och brynt smörvinägrett
175,-
Kalvcarpaccio
sallad på finstrimlad svartkål och fänkål vänd i citronvinägrett, rostad mandel och mynta samt riven skånsk Alpost
185,-
Varmrätter
Grillad Skånsk Ryggbiff
svartpepparglaserade små morötter med potatis-& prästostcrème, persilja och bakad schalottenlök samt rödvinssky
355,-
Skånsk Tupp
salviabrynta gulbetor och kantareller, råraka med brynt vispat senaps-& vinägersmör samt salviabuljong
335,-
Torskrygg
grön sparris, spenat och halstrad havskräftstjärt, spröd Västerbottenost och nypotatis i dill-/beurre blanc
355,-
Stekt Regnbåge
vit sparris, forellrom och hollandaisesås samt dragon och nypotatis
330,-
Efterrätter
“Cheesecake” med jordgubbar och rabarber samt rostad vit choklad
160,-
Karamellbrülée
med röda bär och sorbet
160,-
Ostar med tillbehör
165,-
*Observera att priserna inkluderar hyra av specialbeställda dukar och servetter samt all service som specialarrangemang innefattar