Långfredag-Påskdagen
Konstrundelunch
12.00-16.00
Strands Fiskekaka
potatiskompott, syltad citron, dill och bladspenat samt pepparrot
eller
Wallenbergare
Alsacepotatis med persiljeglaserade morötter och husets grova senap
225 kr
Påsk À la carte
12.00-16.00
18.00-21.00
Förrätter
Paté de Campagne
cornichons, syltad rödlök, grov senap och rostat rågbröd
165,-
Nässelsoppa
pocherat ägg, pepparrotsgrädde och forellrom
175,-
Skagen
räkor, majonnäs, dill, smörstekt rågbröd och löjrom
190,-
Varmrätter
Hälleflundra
vit sparris med hollandaisesås, ramslök och hjärtsallad
385,-
Dillfärserad Lammbringa och Kotlett
krämig sallad på grön sparris, skott, parmesan och sky
385,-
Efterrätter
Mandelkaka
med karamelliserad apelsin, crème fraiche och rostad vallmo
165,-
Millefeuille
bakad rabarber och vaniljgrädde
165,-
Svenska Gårdsostar
170,-
Chokladtryfflar
60,-
Med reservation för mindre ändringar på grund av den rådande situationen som råder gällande råvarupriser.