Långfredag-Påskdagen
Konstrundelunch
12.00-16.00
Strands Fiskekaka
bladspenat och pepparrot med Skagendressing samt potatiskompott med syltad citron och dill
eller
Färsbiff på Hjort från Vilhemsfält
Alsacepotatis med brässerade morötter, persilja och grov senap
225 kr
Påsk À la carte
12.00-16.00
18.00-21.00
Förrätter
Paté de Campagne
cornichons, syltad rödlök, grov senap och rostat rågbröd
165,-
Nässelsoppa
pocherat ägg och forellrom
175,-
Lättrökt Duva från Krapperup
endivesallad, Österlenädel och rostade hasselnötter
175,-
Varmrätter
Fisk
vit sparris och hjärtsallad samt ramslökshollandaise
385,-
Dillfärserad Lammbringa och kotlett
krämig sallad med haricots verts, skott, parmesanost och sky
385,-
Efterrätter
Mandelkaka
med karamelliserad apelsin, crème fraiche och rostad vallmo
165,-
Millefeuille
bakad rabarber och vaniljgrädde
165,-
Svenska Gårdsostar
170,-
Chokladtryfflar
60,-
Med reservation för mindre ändringar på grund av den rådande situationen som råder gällande råvarupriser.